Óssos

Safaris americans: on veure els mamífers més grans dels EUA | Viatges

Quan es tracta de safaris, la majoria de la gent viatja a l’Àfrica per veure les del continent cinc grans : lleons, elefants, búfals, lleopards i rinoceronts. Però el que molts viatgers poden no adonar-se és que els Estats Units ofereixen oportunitats igualment impressionants per descobrir grans mamífers en llibertat, inclosos els elefants marins de 4.000 lliures i els óssos més grans del món. Només cal saber on anar.

Molta gent no s’adona que hi ha butxaques de llocs als Estats Units amb una vida salvatge tremenda, Jason Williams, propietari de Safaris de vida salvatge de Jackson Hole , explica Smithsonian.com.

Williams, un fotògraf professional de vida silvestre que fa més de deu anys que dirigeix ​​excursions al Parc Nacional de Yellowstone i al Parc Nacional Grand Teton de Wyoming, afirma que hi ha definitivament perill a buscar animals de grans dimensions a la natura. Però també hi ha delit, sempre que els assistents a safaris domèstics recordin respectar els animals i el seu entorn.





Preste atenció al llenguatge corporal d’un animal i al seu comportament, diu. Recordeu, ara esteu a la gespa. I per la vostra seguretat, no us acosteu massa.

Aquí teniu un cop d'ull a alguns dels mamífers més grans del país i on veure'ls en estat salvatge.



es pot relliscar sobre una pell de plàtan

Llop Gris

El llop gris o llop de fusta

La gamma del llop gris o llenya de fusta inclou Alaska i parts de Michigan, Wisconsin, Montana, Idaho, Oregon i Wyoming. Els adults poden devorar 20 quilos de carn en una sola sessió.(F. Lukasseck / Masterfile / Corbis)

Al cor de Wyoming Parc Nacional de Yellowstone es troba la vall de Lamar, la llar del Pack de llops del canó Lamar . Tot i que el grup es troba dins del parc, el viatge val la pena. És un dels millors llocs dels 48 anys inferiors per veure llops grisos en estat salvatge, diu Williams. Explica que, atès que l’hàbitat dels llops es troba en una zona protegida, els animals tenen una mica menys de por que els que viuen en zones de caça obertes. Això també es tradueix en una major probabilitat de detectar una d’aquestes criatures esquives, unes 95 en total.

Alaska és un altre estat on llops grisos deambulen salvatges. El Departament de Peixos i Caça d’Alaska calcula que hi viuen entre 7.000 i 11.000 llops. Parc i reserva nacional de Denali , situada a unes cinc hores al nord d'Anchorage, té una de les concentracions més altes de llops de l'estat, tot i que aquesta població ha disminuït fins al punt més baix de la història. Els investigadors es preocupen cacera , que es va introduir el 2010 a la zona que envolta el parc, podria comportar una disminució de la població. Segons un recent enquesta , aproximadament 50 llops s'han vist al parc.



Ós bru

En una època, hi havia més de 50.000 óssos grisos a Amèrica del Nord. Avui aquesta xifra s

En una època, hi havia més de 50.000 óssos grisos a Amèrica del Nord. Avui aquesta xifra s'ha reduït a aproximadament 1.800 als 48 estats inferiors i 31.000 a Alaska.(André Gilden / Nature in Stock / Corbis)

Yellowstone també és el país principal de l’ós grizzly. Més de 800 d’aquests gegants pesats anomenen el parc i els seus voltants casa. El millor moment per veure’ls és durant els mesos més càlids quan no estan hivernant, normalment de juny a setembre. Per ajudar a reduir els impactes humans sobre els óssos, el parc ha creat una llista de àrees de gestió de l’ós descrivint quines parts del parc estan obertes als visitants.

Voleu veure alguns dels grizzlies més grans registrats? Cap a Parc i reserva nacional de Katmai , una zona salvatge remota que abasta més de quatre milions d’acres al sud d’Alaska. El parc alberga alguns dels grizzlies més grans registrats, amb mascles que pesen fins a 1.000 lliures. El millor lloc per veure’ls és en una de les tres vistes del riu Brooks, on els óssos es reuneixen cada estiu per caçar salmó. Katmai publica un gràfic de quan i on al parc per veure’ls, i també ofereix excursions dirigides pels guardes del parc.

Bisonte nord-americà

Amb un pes de fins a una tona, els bisons van recórrer una bona part dels Estats Units. Avui aquest gegant pesat es pot trobar predominantment a les planes obertes del parc nacional de Yellowstone a Wyoming.

Amb un pes de fins a una tona, els bisons van recórrer una bona part dels Estats Units. Avui aquest gegant pesat es pot trobar predominantment a les planes obertes del parc nacional de Yellowstone a Wyoming.(James Hager / Robert Harding / Corbis)

Els bisons nord-americans (també coneguts com búfals) són els mamífers més grans d’Amèrica del Nord, amb toros madurs que pesen fins a 2.000 lliures. A principis d’aquest any, el president Obama va signar un acte anomenant-los els mamífers oficials dels Estats Units. Un dels millors llocs per veure aquestes criatures massives és a les terres dolentes de Parc nacional Theodore Roosevelt a l’oest de Dakota del Nord, que té una població controlada d’uns 750. Sovint, es poden veure bisons que vaguen al costat de les carreteres del parc nacional.

Es troba a uns 270 quilòmetres al sud Parc estatal de Custer , un altre lloc privilegiat per a la visualització de bisons, amb una població aproximada de 1.300 habitants. El moment ideal per visitar és durant el Resum anual de Buffalo (l'esdeveniment d'aquest any serà el 30 de setembre), quan, com a part dels esforços de control de la població, els vaquers corralen els animals tronadors que poden assolir velocitats de fins a 35 mph.

Els óssos polars

Els óssos polars també es poden veure a Alaska i en altres llocs del cercle polar àrtic. Ells

Els óssos polars també es poden veure a Alaska i en altres llocs del cercle polar àrtic. Són els mamífers terrestres carnívors més grans del planeta.(Cordier Sylvain / Hemis / Corbis)

Tot i que la gran majoria dels óssos polars viuen profundament dins del cercle polar àrtic, molts es poden trobar a la zona sud del cercle, és a dir, a Alaska. Aproximadament 900 óssos polars resideixen a la vora del mar de Beaufort, dins del mar Refugi Nacional de Vida Silvestre de l’Àrtic , però, la població està constantment amenaçada a causa de les condicions de gel desfavorables i la manca de preses, segons la investigació publicat a la revista Aplicacions ecològiques , i la seva població ha estat al llimbe durant més d’una dècada.

Tanmateix, encara es poden veure els majestuosos óssos blancs, amb la finestra principal entre agost i octubre, quan la zona està predominantment lliure de gel i els óssos no es desprenen. Mireu prou, i fins i tot en podreu veure un que vagi pel poble. Diversos equipadors al poble costaner proper de Kaktovik ofereixen excursions amb l’ós polar. Però assegureu-vos de mantenir seguretat en ment, ja que aquests óssos poden semblar bonics i peluts, però són depredadors.

Alces

Els alces són els parents més grans de cérvols i es poden trobar al nord dels Estats Units i a Alaska.

Els alces són els parents més grans de cérvols i es poden trobar al nord dels Estats Units i a Alaska.(Donald M. Jones / Minden Pictures / Corbis)

Els alces tenen una gamma que s'estén de costa a costa, però una de les zones més denses per detectar-la es troba al nord de Michigan. Situat en una illa desolada a l’est de l’extrem nord de l’estat, al llac Superior, Parc nacional Isle Royale és coneguda per una població d’alces que oscil·la entre els 700 i els 1.200. Durant tot l’estiu, el parc celebra la seva anualitat Expedició Moosewatch , que és obert al públic i inclou múltiples expedicions d’acampada durant tota la setmana per ajudar a estudiar i analitzar la forta població de l’illa.

Un altre estat amb un ramat dens és Maine, que té una població d’uns 75.000 habitants dels mamífers amb cornament. Algunes zones de l’Estat estan tan desolades que els locals fan broma que els alces superen els humans, però un lloc en particular, Parc estatal de Baxter , a la ciutat de Millinocket, està ple d'alces. Durant l’estiu, el parc ofereix Moose Pass per ordre d’arribada i arribada per ajudar a controlar el contacte humà.

Balena geperuda

Les balenes geperudes poden consumir fins a 3.000 quilos de menjar al dia, que inclou plàncton i peixos petits.

Les balenes geperudes poden consumir fins a 3.000 quilos de menjar al dia, que inclou plàncton i peixos petits.(Paul Wolf / iStock)

Una bufada d’esprai oceànic llançada al cel és sovint el primer senyal que les balenes geperudes són presents sota la superfície de l’oceà i un dels millors llocs per veure aquestes magnífiques criatures en estat salvatge és a la costa de Hawaii. Durant els mesos d'hivern, aquests gegants aquàtics, que poden arribar 15 peus de llarg, han completat la seva migració des del cercle polar àrtic fins als seus llocs de reproducció al voltant de Hawaii. El Santuari marí nacional de les balenes geperudes de les Illes Hawaii calcula que hi hivernen 21.000 geperuts cada any.

Però això no vol dir que els geperuts no es puguin detectar en cap altre lloc dels Estats Units. Molts es congreguen al golf de Maine al nord-est i al Centre d’Estudis Costaners catàlegs albiraments de balenes marcades, fins i tot donant-los noms com Narcís i Putter. Tot i que són menys habituals, hi ha hagut casos en què els geperuts viatgen més cap al sud. Per exemple, aquest estiu en va resultar diversos relats de testimonis presencials de balenes a la costa de Nova Jersey.

Puma

Els pumes necessiten molt d’espai per vagar i sovint requereixen un abast de 30 quilòmetres quadrats, que comparteixen només amb uns quants altres gats.

Els pumes necessiten molt d’espai per vagar i sovint requereixen un abast de 30 quilòmetres quadrats, que comparteixen només amb uns quants altres gats.(visceralimage / iStock)

També coneguts com a lleons de muntanya, pumes i panteres, els pumes són el gat salvatge més gran d’Amèrica del Nord. Es calcula que 30.000 habiten a l'oest dels Estats Units en llocs com Califòrnia, Arizona i Texas, segons el Fundació Lion Lion . (També hi ha una subespècie petita i en perill d’extinció Panteres de Florida que viuen als aiguamolls i terrenys de pins de Florida, amb una població d’uns 100 habitants.) Més recentment, Tennessee per primera vegada des de principis del 1900.

A diferència d’altres mamífers terrestres que viatgen en grups, aquests depredadors són solitaris i evitaran activament els seus companys felins tret que vulguin aparellar-se. També són tímids amb els humans, de manera que veure’n un en llibertat sol ser un fet casual.

Ós Kodiak

Els ossos Kodiak solen hibernar fins a vuit mesos l

Els ossos Kodiak solen hibernar fins a vuit mesos l'any.(Roclwyr / iStock)

Fa uns 12.000 anys, els óssos marrons van emigrar d’Alaska a l’arxipèlag Kodiak, un grup d’illes que cauen del continent. Des d’aleshores han viscut aquesta frondosa regió muntanyosa. Avui l’ós Kodiak, una subespècie d’ós bru (grizzly), prospera amb una població d’uns 3.500 habitants i creix, segons el Departament de Peixos i Caça d’Alaska .

Els kodiaks són considerats els óssos més grans del món, amb un pes de 1.500 lliures (els grizzlies, en comparació, pesen només 600 lliures) i, com els seus cosins peluts, hibernen fins a vuit mesos l'any. Dit d’una altra manera, les possibilitats de detectar-ne un a la natura són més altes a l’estiu. Un dels millors llocs per veure'ls és al Centre Kodiak de l’ós bru a l’illa Kodiak, que compta amb un equip de guies que condueixen grups a portar punts de visió de l’illa a una distància segura dels óssos.

Elefant marí del nord

Les elefants marins del nord poden pesar fins a 4.000 lliures.

Les elefants marins del nord poden pesar fins a 4.000 lliures.(Dgwildlife / iStock)

Amb un abast que s’estén des de Baixa Califòrnia al nord fins al golf d’Alaska, les colònies de marines d’elefants solen ser una visió familiar a les zones costaneres, on centenars d’individus descansen i estenen els seus massius cossos a les platges i afloraments rocosos de la costa. Durant la temporada de reproducció de cada primavera, els mascles, que poden pesar fins a 4.000 lliures, es poden escoltar des de grans distàncies per cridar l’atenció d’un company potencial. Tanmateix, durant la resta de l’any (excepte quan moren), els elefants marins passar el temps fora de la costa i a l'oceà.

Un dels millors llocs per veure’ls en estat salvatge és al Any Nou State Park , una platja reproductora al nord de Santa Cruz, on els nombres ronden els milers.

Manatí de Florida

El lamantí de Florida resideix principalment a Florida

El manatí de Florida resideix principalment al riu Crystal de Florida.(Dtamarack / iStock)

Mirant cap avall des d’un caiac mentre els manatisses van perdent mandrosa Crystal River , una massa d’aigua dolça que és un refugi nacional de vida salvatge a l’oest de Florida, és una de les millors maneres de veure aquests herbívors en estat salvatge. Nombrosos operadors ofereixen excursions, alguns fins i tot us posen a l’aigua amb aquests gegants suaus, però les activitats dels turistes també poden posar en perill aquests gegants suaus, espantant-los en aigües més fredes que poden resultar mortals per a aquests mamífers sensibles a la temperatura. Seguiu totes les restriccions de visualització de la vida salvatge, doneu espai als animals i no els alimenteu ni toqueu en cap cas.

D'acord amb la Servei de peixos i fauna salvatge dels Estats Units , uns 600 lamantins criden Crystal River a casa durant l'hivern. Aquesta xifra es redueix a uns 30 a l’estiu, quan la majoria emigra fins a l’oest de Texas i al sud fins a Cuba. Alguns fins i tot s’han vist a la costa de Massachusetts i poden sobreviure tant en hàbitats d’aigua dolça com d’aigua salada.

es va anomenar la primera espècie d’hominí que es mantenia dreta?

Morsa del Pacífic

La morsa del Pacífic és coneguda pels seus ullals d’ivori i es pot trobar a Alaska.

La morsa del Pacífic és coneguda pels seus ullals d’ivori i es pot trobar a Alaska.(zanskar / iStock)

Les aigües poc profundes del mar de Chukchi el converteixen en un terreny d’alimentació ideal per a morses del Pacífic i altres mamífers que es congreguen en aquesta regió del nord d’Alaska durant els mesos d’hivern. El Servei de peixos i fauna salvatge dels Estats Units estima que la seva població se situa entre 55.000 i 507.000. Tot i que les morses poden nedar distàncies curtes, dediquen la major part del temps a relaxar-se sobre capes de gel entre els viatges de menjar. Tanmateix, un 2012 estudiar per la U.S. Geological Survey va concloure que les zones gelades en què es basen les morses per sobreviure desapareixen ràpidament a causa del canvi climàtic.

Com a resposta al seu hàbitat canviant, les morses han de lluitar per trobar un lloc a la terra seca en un comportament conegut com llançaments . Cada primavera, entre 2.000 i 10.000 morses mascles surten a les set petites illes aïllades de la badia de Bristol que constitueixen el Santuari del joc estatal de Walrus Islands. L’accés a les illes remotes és només amb permís ; per sort, les morses també són visibles per càmera web en directe , 24/7.

Teniu previst veure alguns dels mamífers més grans del país? Aquests són els consells de visualització de la guia de fauna de Jason Williams:

Fes els deures. Investigueu la ubicació dels hàbitats dels animals abans de sortir a la carretera. Si veure els óssos grisos és a la part superior de la llista de cubs, adoneu-vos que el millor moment per veure’ls és a l’estiu, quan no estan hivernant.

Contractar un guia. Les guies de vida salvatge us poden informar sobre animals específics i els seus hàbits i saber exactament on anar a veure’ls.

Respecteu els animals. Recordeu que sou a la seva gespa. Si un animal comença a retrocedir, deixeu-li una mica d’espai per reduir l’estrès.





^